ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است

تظاهرات علیه آمریکا در تایوان همزمان با ورود نانسی پلوسی

سفر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان با اعتراض شهروندان در این جزیره روبرو شده است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۷ - ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 03
کد خبر: ۱۴۵۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر،  تعداد قابل توجهی از معترضان در تایوان علیه سفر نانسی پلوسی به این جزیره  دست به تظاهرات زدند.

 

گفته شده که این تظاهرات در خارج از محل اقامت رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در تایوان صورت گرفته است.

 

اسپوتنیک به نقل از وزارت دفاع چین در این ارتباط اعلام کرد: «ارتش ما در آماده باش کامل است و در واکنش به سفر پلوسی به تایوان، عملیات نظامی خاصی را آغاز خواهیم کرد.»

 

نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا عصر روز سه شنبه علی رغم اعلام مخالفت و هشدارهای متعدد دولت پکن وارد تایوان شد.

 

پس از ورود رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، «وو چیان»، سخنگوی وزارت دفاع چین این سفر را شدیدا محکوم کرد و گفت چین بارها در مورد عواقب جدی سفر پلوسی به تایوان هشدار داده و او با آنکه در جریان این هشدارها بود، بازهم برای ایجاد بحران به تایوان سفر کرده که این سفر ناقض اصل «چین واحد» و سه بیانیه مشترک چین و آمریکا است و به اساس روابط سیاسی چین و آمریکا لطمه سنگینی وارد کرده و روابط دو کشور و ارتش های دو کشور را نیز برهم زده است.

 

این سخنگو سفر پلوسی به تایوان را یک پیام بسیار اشتباه به جدایی طلبان تایوان خواند و گفت این سفر می تواند به افزایش تنش در تنگه تایوان منجر شود.

 

وو چیان افزود حزب دموکراتیک ترقی خواه که بر منطقه تایوان حاکم است از تکیه بر آمریکا بر خود می بالد و با ارسال دعوتنامه به پلوسی برای سفر به تایوان، مرتکب یک اقدام بسیار خطرناکی شده که می تواند منجر به عواقب بسیار جدی باشد.

 

این سخنگو خبر داد ارتش آزادی بخش چین با مجموعه ای از عملیات نظامی، سفر پلوسی به تایوان را پاسخ می دهد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار